Jobba på Licab

Utmanas du av konsultverksamhet inom bygg & anläggning och samhällsplanering? Är du en driven person som vill agera i en dynamisk miljö med många kontaktytor och roliga utmaningar? Just nu söker vi ytterligare konsultresurser till vårt kontor i Luleå. Vi hoppas att du är den vi söker!

Vi växer och söker förstärkning med Väg och markprojektör.

Utmanas du av konsultverksamhet inom bygg & anläggning och samhällsplanering? Är du en driven person som vill agera i en dynamisk miljö med många kontaktytor och roliga utmaningar? Just nu söker vi ytterligare konsultresurser till vårt kontor i Luleå.

Vi hoppas att du är den vi söker!

OM LICAB
Licab är ett litet, familjärt bolag med stora kompetensresurser. Vi erbjuder nischad spetskompetens för projekt inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära kunden och har alltid projektets bästa för ögonen. Vi är kända för förmågan att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver. Det är en förutsättning för att kunna lösa uppdrag lite bättre.

Du kommer att tillhöra en grupp som arbetar med frågor i olika samhällsprojekt som t ex byggande av nya vägar, järnvägar, gruvor och nya bostadsområden.

Hos Licab blir du en del av ett brett team, där du får stöd i arbetsmodeller och kompetens. Vi på Licab är måna om att alla våra konsulter ska trivas och få den utveckling de behöver. Det tror vi är en framgångsfaktor både för oss och våra anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en mark-/VA-projektör med minst fem års erfarenhet, som självständigt kan genomföra och ansvara för projekt åt kund. Vi jobbar med en mängd olika beställare och uppdragen kan t ex vara:

• Markprojektering; upprättande av förfrågningsunderlag (beskrivning och ritningar) i samband med om-/till- och nybyggnad av bostäder, industrier, förskolor, skolor och andra verksamhetslokaler
• Väg, gatu- och VA-projektering
• Dagvattenutredningar

Du har erfarenhet av de program

Börkrav:
– YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg eller väg/vatten
– Erfarenhet av och förmåga att jobba såväl självständigt som i team med kollegor och beställare
– Körkort B
– Svenska i tal och skrift

VEM ÄR DU?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker står för högt driv och engagemang samt är en person som uppskattar och inspireras av flexibilitet och oväntade utmaningar.

Du motiveras av att arbeta med människor och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Arbetsuppgifterna kräver att du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och målfokuserat. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt vilket kräver god samarbetsförmåga, att du har lätt att etablera goda relationer och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du är van att skriva rapporter, protokoll och andra handlingar. Som person är du noggrann, kreativ, helhetstänkande, målmedveten och engagerad samt har förmågan att bemöta våra kunder på ett korrekt och ödmjukt sätt.

ÖVRIGT
Placeringsort är Luleå. Resor i tjänsten förekommer. B-körkort och egen bil krävs.
Urval och intervjuer sker löpande.
Alla webbsäljare/rekryteringsföretag undanbedes att kontakta oss angående rekryteringen.

 

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan snarast möjligt till licab.adm@lic-ab.se dock senast 11 december 2017.
För frågor ring: Peder Selberg 070–687 00 05.