Jobba på Licab

Det är speciellt att jobba på Licab, varför kan man läsa i vårt manifest där vi talar om hur vi vill uppfattas av våra kunder och samhället. Vi har vuxit kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa.

Konsult inom mark- och exploatering, fastighetsjuridik och samhällsplanering

Utmanas du av konsultverksamhet inom fastighetsjuridik och samhällsplanering? Är du en engagerad och nyfiken person som vill arbeta i en dynamisk miljö med många kontaktytor och roliga utmaningar? Just nu söker vi ytterligare en konsultresurs till vårt kontor i Luleå. Vi hoppas att du är den vi söker!

OM LICAB

Licab är ett litet, familjärt bolag med stora kompetensresurser. Vi erbjuder nischad spetskompetens för projekt inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära kunden och har alltid projektets bästa för ögonen. Vi är kända för förmågan att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver. Det är en förutsättning för att kunna lösa uppdrag lite bättre.

Du kommer att tillhöra en grupp som arbetar med mark- och fastighetsrelaterade frågor i olika samhällsbyggnadsprojekt som t ex byggande av nya vägar, järnvägar, gruvor och nya bostadsområden.

Hos Licab blir du en del av ett brett team, där du får stöd i arbetsmodeller och kompetens. Du kommer även vara delaktig i utvecklingen av affärsområdet och får ta del av kontinuerlig kompetensutveckling. Vi på Licab är måna om att alla våra konsulter ska trivas och få den utveckling de behöver. Det tror vi är en framgångsfaktor både för oss och våra anställda.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat förhandlingar, markåtkomst- och värderingsfrågor, lantmäterifrågor, upprättande av olika former av fastighetsrättsliga avtal samt att beskriva och lösa fastighetsrättsliga genomförandefrågor i samhällsbyggnadsprojekt.

Du kommer att ha eget ansvar med nära kontakt och möjlighet till samverkan med företagets övriga konsulter inom kompetensområdet. Är du ny i konsultrollen kommer du att få en introduktion där du, tillsammans med några av våra erfarna konsulter, får en inblick i konsultverksamhet och de förväntningar och möjligheter som hänger ihop med rollen.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker står för högt driv och engagemang samt är en person som uppskattar och inspireras av flexibilitet och oväntade utmaningar. Du motiveras av att arbeta med människor och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du har gärna jurist- eller ingenjörsutbildning med inriktning Lantmäteri eller på annat sätt likvärdig erfarenhet av fastighetsjuridik, lantmäterifrågor och samhällsplanering.

ÖVRIGT

Placeringsort är Luleå. Resor i tjänsten förekommer. B-körkort krävs.

Alla webbsäljare/rekryteringsföretag undanbedes att kontakta oss angående rekryteringen.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan snarast möjligt till licab.adm@lic-ab.se, dock senast 28 Mars 2017. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor ring: Peder Selberg 070-687 00 05 eller Andreas Andersson 070-236 77 60.