Jobba på Licab

Vi har växt kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa. Är du intresserad av att jobba med oss på Licab, kontakta oss gärna på licab.adm@lic-ab.se

Projektledare

Triggas du av konsultverksamhet och projektledning? Har du erfarenhet från att jobba som projektledare inom investerings eller utvecklingsprojekt? Är du en driven person som vill agera i en dynamisk miljö och med roliga utmaningar? Just nu söker vi ytterligare projektledare till våra kontor i Gällivare och i Luleå. Vi hoppas att du är den vi söker!

Vi söker nu projektledare infrastruktur/industri/samhälle.

Du har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Vi är öppna för både junior och senior kompetens.

Rollen innebär att du samordnar, styr och följer upp projektet mot en upprättad tidplan och budget. Du utreder frågor, krav och förväntningar och ser till att de lösningar som tas fram går att genomföra.

Arbetsuppgifterna kräver att du vågar fatta egna beslut och är trygg i att arbeta med eget ansvar.

Placeringsort Gällivare eller Luleå.

 

VEM ÄR DU?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker står för högt driv och engagemang samt är en person har förmågan att bemöta våra kunder på ett professionellt och ödmjukt sätt.

Du leder självständigt ditt arbete, har mycket god administrativ förmåga och datorvana samt har lätt att etablera goda relationer.

 

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan snarast möjligt till licab.adm@lic-ab.se, dock senast 6 oktober 2017. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor ring: Peder Selberg 070-6870005 eller Andreas Andersson 070-2367760.