Jobba på Licab

Det är speciellt att jobba på Licab, varför kan man läsa i vårt manifest där vi talar om hur vi vill uppfattas av våra kunder och samhället. Vi har vuxit kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa.

Vi växer kontinuerligt

På Licab har vi ett manifest som talar om hur vi vill att det ska vara att jobba på Licab. Hur vi vill vara, och hur vi vill uppfattas av våra kunder och samhället.

Licab ska alltid vara det lilla, familjära bolaget med de stora kompetensresurserna – även när vi växer och expanderar till andra regioner i Sverige. Vi ska fortsätta värna om individen och handplocka medarbetare med hjärtat och maggropen som kompass. Att vi bryr oss om genomsyrar hela verksamheten. Det skapar trygghet internt. Och det skapar trygghet hos våra kunder, som kan sova gott om natten. Vår gemensamma drivkraft är att alltid söka bättre lösningar och att jobba för ett ännu bättre samhälle.

Vi har växt kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa. Är du intresserad av att jobba med oss på Licab, kontakta oss gärna på
licab.adm@lic-ab.se!