Jobba på Licab

Det är speciellt att jobba på Licab, varför kan man läsa i vårt manifest där vi talar om hur vi vill uppfattas av våra kunder och samhället. Vi har vuxit kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa.

Erfaren projektledare infrastruktur och samhälle

Vår tillväxt håller i sig, och nu söker vi minst en kundorienterad projektledare till större projekt kopplat till modern infrastruktur- och samhällsutveckling.

Licab AB är ett konsultföretag som tillhandahåller tjänster nischad spetskompetens för infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära kunden och har alltid projektets bästa för ögonen. Vi är kända för förmågan att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver. Det är en förutsättning för att kunna lösa uppdrag lite bättre. Och det är alltid vår ambition.

Vi är strax under 50 medarbetare just nu på Licab, en blandning av yngre och äldre, tjejer och killar, erfarna och lite mer gröna. Vi har ambitionen att lära av varandra och utnyttja varandras styrkor för att vinna fortsatt framgång var och en och tillsammans, varför en god kommunikativ förmåga är en högt värderad egenskap.

Hos Licab blir du en del av ett brett team. Vi brukar säga att vi är ett litet familjärt företag med stora kompetensresurser. Du kommer, liksom alla våra konsulter, även vara delaktig i utvecklingen av affärsområdet och bolaget och ta del av både kompetensområdesinriktad och personlig utveckling.

I den här projektledartjänsten kommer du att vara en del av vår verksamhet i Norrbotten med placering i Luleå. Du har såklart alltid en plats på våra kontor i Gällivare, Kiruna, Kalix, Piteå eller Stockholm när du behöver det också.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, gärna med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, infrastruktur-, energi- eller industrisektorn. Vi tror att du i dag jobbar som projektledare och vill utvecklas vidare inom projektledning med oss på Licab. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team.

Vi önskar att vår nya projektledare…

…har flera års branscherfarenhet och har arbetat med projekt inom exempelvis infrastruktur, samhälle, energiproduktion eller processindustri.

…har ett upparbetat kontaktnät och en vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer

…har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.

…kan tala och skriva minst svenska och engelska obehindrat.

Utbildning/certifiering inom projektledning samt erfarenheter från projekt inom något av våra fokusområden ses som meriterande.

Din ansökan skickar du till licab.adm@lic-ab.se.

Sista ansökningsdag 2018-11-18, urval sker löpande.

Fler medarbetare till vårt Stockholmskontor

Vi expanderar och behöver fler kompetenta medarbetare till vårt Stockholmskontor!

Licab är det familjära konsultbolaget med stora kompetensresurser. Vi erbjuder nischad spetskompetens för projekt inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära kunden och har alltid projektets bästa för ögonen. Vi är kända för förmågan att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver. Samtidigt månar vi om vår viktigaste resurs, våra kompetenta medarbetare. Vi finns i Stockholm, Luleå och Malmfälten.

Varje medarbetare har sina egna unika kompetenser, erfarenheter och professionella mål. Utifrån detta jobbar vi för att matcha medarbetare mot uppdrag för det är vår övertygelse att hög motivation och drivkraft ger bästa möjliga förutsättningar att lyckas i sitt uppdrag.

Hos Licab blir du en del av ett brett team. Du kommer, liksom alla våra konsulter, även vara delaktig i utvecklingen av affärsområdet och bolaget och ta del av både kompetensområdesinriktad och personlig utveckling.

Samhällsbyggnad och infrastruktur är spännande men framförallt viktiga områden för vår, våra barns och Sveriges framtid. Under flera år framöver kommer enorma investeringar att göras inom dessa områden och just du kan tillsammans med oss påverka Sveriges framtida utformning inom Samhällsbyggnad och Infrastruktur.

Ta chansen att ansluta dig till ett härligt gäng och få möjligheten att påverka Sveriges framtida utformning!

Vi söker:

  • Projektledare
  • Projektingenjörer
  • Byggledare
  • Markförhandlare/MEX/Lantmätare

Vi ser att vår nya medarbetare har utbildning/certifiering inom projektledning eller relevant utbildning samt branscherfarenhet inom respektive område.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, gärna med bakgrund från konsultbranschen, bygg & fastighets-, infrastruktur-, energi- eller industrisektorn. Vi tror att du i dag jobbar som projektledare och vill utvecklas vidare inom projektledning med oss på Licab. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team.

Vi söker dig som…

…har branscherfarenhet och har arbetat med projekt inom exempelvis infrastruktur, samhälle, energiproduktion eller processindustri.

…har en vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer.

…har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.

…kan tala och skriva minst svenska och engelska obehindrat.

Din ansökan/intresseanmälan skickar du till mathias.svedlund@lic-ab.se.

Sista ansökningsdag 2018-11-30, urval sker löpande. Vid eventuella frågor kontaktar du Mathias Svedlund på mobil 070-540 31 41.

Vi växer kontinuerligt

På Licab har vi ett manifest som talar om hur vi vill att det ska vara att jobba på Licab. Hur vi vill vara, och hur vi vill uppfattas av våra kunder och samhället.

Licab ska alltid vara det lilla, familjära bolaget med de stora kompetensresurserna – även när vi växer och expanderar till andra regioner i Sverige. Vi ska fortsätta värna om individen och handplocka medarbetare med hjärtat och maggropen som kompass. Att vi bryr oss om genomsyrar hela verksamheten. Det skapar trygghet internt. Och det skapar trygghet hos våra kunder, som kan sova gott om natten. Vår gemensamma drivkraft är att alltid söka bättre lösningar och att jobba för ett ännu bättre samhälle.

Vi har växt kontinuerligt sedan starten 2007. Och vi kommer att fortsätta växa. Är du intresserad av att jobba med oss på Licab, kontakta oss gärna på
licab.adm@lic-ab.se!